Samshield Shadowmatt ratsastuskypärä, ruskea


Samshield Shadowmatt ratsastuskypärä, ruskea


Saatavilla 6-8 viikossa tilauksesta

295,00


Kansainvälisen suursuosion huipulla paistattelevan Samshieldin Shadowmatt-kypärä on yksinkertaisen tyylikäs joka lajin ratsastuskypärä, jossa on loistava hinta-laatusuhde. Suosittu Shadowmatt on poikkeuksellisen keveytensä johdosta erittäin mukava ja huomaamaton käytössä. Tilataan valitsimiesi vaihtoehtojen mukaisesti!


Täytteet 51-55 = Kuori S

Täytteet 55-58 = Kuori M

Täytteet 58-61 = Kuori L. Koossa 58 saat itse valita kuoren eli kypärän suuruuden.


Voit myös itse suunnitella täysin haluamasi näköisen kypärän Samshieldin "My Samshield" -sovelluksella! Voit suunnitella kypärän ulkoasun itse yksityiskohtaisesti, ja kypärän hinta määräytyy sen mukaan. Yksinkertaisimmillaan voit suunnitella kypäräsi kotona ja ilmoittaa meille sähköpostitse tiedot kypärästä minkä haluat tilata! Ulkoasutietojen lisäksi tarvitsemme kuoren ja täytteen koot. Käy suunnittelemassa Sinun Samshieldisi osoitteessa: www.samshield.com/configurator/
 


Materiaalit Samshield ratsastuskypäriin on valittu turvallisuuden perusteella.


Kypärän ulkokuori on polykarbonaattia, mitä käytetään mm. moottoripyöräkypärien valmistukseen. Pinta on suojattu naarmuuntumista estävällä maalilla.
 

Sisäkuori on tehty polystreenistä vaihtelevalla tiheydellä, mikä hajottaa paremmin iskusta kohdistuvaa energiaa.
 

Samshield kypäriin on tilattavissa uudet täytteet, mikä mahdollistaa kypärän pitkän käytön myös junioreille pään kasvaessa.
 

Samshield kypärissä on ilmastointiaukko edessä, mikä edesauttaa poikkeuksellisen hyvää ilmanvaihtoa kypärän sisällä. Raikas ilma siirtyy kypärän etuosasta taakse pehmusteen myötäisesti ja estää hikoilua.
 

Tämä Samshieldin kypärän sisäinen ilmanvaihto on kehitelty paitsi ratsastajan mukavuutta myös tyyliä ajatellen; eleganssi säilyy ilman suuria ja näkyviä ilmanvaihtoaukkoja kuitenkin tinkimättä mukavuudesta!

Tilaa samshield kypärään haluamasi täyte tästä!

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Ratsastuskypärät, Samshield