7.12.2015: Mitalijuhlaa 2015!

7.12.2015: Mitalijuhlaa 2015!

Hipposport haluaa kannustaa ja tukea lahjakkaiden ratsastajien matkaa maailmalle. Vuoden 2015 aikana olemmekin saaneet kokoon aivan upean joukon kilparatsastajia; Team Hipposportiin kuuluvat kouluratsastajat Janni Martikainen, Jenni Silventoinen, Karoliina Vuojolainen ja Riikka Kuosmanen, kenttäratsastajat Johanna Pohjonen ja Juulia Savonlahti sekä esteratsastajat Rosa Mäkelä ja Matti Eklund.

tytoet

Tiimin nuoret tulevaisuuden lupaukset Janni, Jenni, Johanna, Karo ja Rosa saavuttivat tämän kauden aikana yhteensä huikeat 11 SM- ja PM-mitalia. Perjantaina 20.11. juhlimme tyttöjen menestystä mitalikampanjan merkeissä.

 

toimittaja_ja_tytoet

Tytöt olivat paikalla toimittajien haastateltavina sekä asiakkaita tapaamassa, ja saivatpa he muutamat nimikirjoituksetkin kirjoittaa ;) Lisäksi kanta-asiakkaille oli jaossa lahjakortteja ostosten arvon mukaan. Tarjolla oli ihanaa valkosuklaakakkua kahvin kera ja kassan tietokoneen näytöltä sai seurata ratsukkojen suorituksia kuluneen kauden kilparadoilta.

 

naeyttoe

Mitalijuhlat olivat todellinen menestys. Oli erittäin mukava nähdä asiakkaiden saapuvan paikalle niin sankoin joukoin ja juhlistaa yhdessä mitalistejamme hyvässä hengessä. Saimme paljon positiivista palautetta ja kiitosta tällaisen vähän erilaisen kampanjan järjestämisestä – ilo oli kuitenkin meidän puolellamme! Lämmin kiitos siis meiltä teille kaikille asiakkaille sekä yhteistyökumppaneille osallistumisesta ja muistamisista, nähdään taas pian! :)

 

kakku